Vrijdag 12/4/2024

Voor de mensen die de blog van gister al hebben gelezen of nog niet hebben gelezen. Er ligt een genezingszalving op de video van de gevangene die opstaat uit de rolstoel. We hebben al meerdere getuigenissen ontvangen van mensen die aangeven dat de video opnieuw geloof voor genezing aanwakkert, mensen brengen het direct in de praktijk, gaan bidden voor elkaar en genezen van allerlei kwalen.

Over vandaag; vanochtend hebben we een rustige ochtend gehad terwijl Marien en Pedro een doopbad gingen regelen voor de campagne van de komende 3 dagen. ‘S middags hebben we bij de pastoor gegeten en zijn we daarna doorgegaan naar het ziekenhuis om te bidden voor de zieken. Verschillende leefde helemaal op naar gebed en anderen zagen progressie in hun conditie. Een meisje met sikkelcelanemie kon haar arm eerst niet bewegen en na gebed weer wel. Een oude man die op sterven lag, daarvan verdween alle pijn, zijn energie kwam weer terug en hij wilde graag weer eten en drinken. Een jongen met de ziekte van Crohn moest geopereerd worden en had geen pijn meer naar gebed.

Daarna weer terug naar het appartement gegaan, snel gezwommen en ons klaargemaakt voor de eerste campagne avond. Harm en Marlon besloten in het appartement te blijven omdat zij overdag niet lekker waren geworden.

Tijdens de campagne sprak Chris over of je Christen of discipel bent. Je kan simpelweg geloven in God of ook daadwerkelijk achter Hem aangaan en de dingen doen doe Jezus deed; boze geesten uitdrijven, zieken genezen en het evangelie verkondigen. Na een oproep brak er een genezingsdienst uit waar velen mensen genazen van allerlei kwalen, zoals dubbele hernia’s, scoliose, nekpijn, benen die aangroeide waardoor rugklachten verdwenen, holtes gingen open en de pastoor van de gemeente is van keelklachten genezen. Er was ook een jongen die ons vertelde dat hij de dag ervoor in het bos aan het wandelen was met God en aan Hem had gevraagd of de Heer hem riep om voor Hem te gaan werken. Hij had bevestiging aan God gevraagd met de vraag of hij de volgende dag iemand mocht genezen, als dat zou gebeuren zou hij voltijd voor God gaan werken. De volgende avond (dus gisteravond) was hij bij onze campagne en genas hij iemand die helemaal scheef liep, dat was dus de bevestiging voor hem dat hij voor God moest gaan werken. Het was een geweldige avond!

Marlon en Harm waren in het appartement gebleven en hebben ook eem bijzondere avond gehad. Ze waren op het dak aan het rusten, goede gesprekken aan het voeren en van het uitzicht en de natuur aan het genieten tot opeens er in de verte een enorme bosbrand uitbrak. De hele lucht was rood en enorme rookwolken kwamen er vanaf. Gelijk begonnen ze het vuur aan te spreken en te gebieden te doven in Jezus’ naam. Na 6 min. wonder boven wonder was het vuur volledig gedoofd, we houden het nieuws in de gaten om erachter te komen hoe het vuur uiteindelijk is gedoofd. Na dit tafereel stonden ze zelf in vuur en vlam en gingen gelijk bidden voor allerlei andere dingen. Bij beide was er een klein beenlengte verschil wat gelijk groeide naar gebed en Harm had het verlangen iets langer te zijn en aangezien het bij Kevin al was gelukt moest het nu ook lukken. Hij is maar liefst 2 cm langer geworden :,) Onze God is een grappige Vader dat Hij zelfs dit soort dingen wilt doen voor zijn kinderen!

Toen iedereen eenmaal thuis was deelde we onze ervaringen, prezen we God en gingen we gelijk doorpakken in gebed want Kevin en Marien wilde toch ook wel iets langer zijn. De Heer gunde ze een paar mm, toch grappig :,)

Tot morgen maar weer!

Plaats een reactie